JÄTSU kevadine värskendus

Tere.

Kas te mäletate, kui me lubasime kunagi aasta alguses, et hakkame aktiivselt uute maitsete väljaarendamisega tegelema? Mäletate, kui me tegime loosi, et leida maitse, mida järgmisena arendama hakata? Mäletate, kui see meil välja ei tulnud?

Aga mäletate, kui me eelmise postituse lõpus väitsime, et hakkame sel nädalal tootearendusega tegelema? Jah, mina küll mäletan. Nii uskumatu, kui see ka poleks, me tegimegi seda. Tahate teada, mis maitseid me proovisime?

Tahate, et ma rohkem retoorilisi küsimusi siin postituses ei küsiks? Okei.

Igatahes, me päriselt ka proovisime teha uusi maitseid. Neid maitseid oli seekord kolm ja nende valik tuli väga lihtsalt, võtsime ette kaks eelnevalt metsa läinud maitset – mustsõstar ja metsjõhvikas – ning ühe uue, mida väga proovida tahtsime – astelpaju. Otsustasime teha vaid puhtaid (üks) maitseid, et iga marja maitse väga hästi välja tuleks. Võime kinnitada, et meie mentori Hannese antud salapärane soovitus töötas väga hästi, need tulid suurepäraselt välja (AITÄH!!!). Jäätist süües tunned kohe ära, mis maitsega on tegemist ning see ongi ainus, mis loeb. Isegi mina, olles kaotanud oma maitsemeele nohule, tundsin, et iga maitse on erinev ning äärmiselt tugev. Mustsõstral on väga värske mustsõstra maitse, jõhvikas maitseb peaaegu nagu päris jõhvikas ning astelpaju on mõnusalt värske ning pigem magusapoolne. Jäätised nägid ka väga kaunid välja, eriti astelpaju, mis on niii illuuusssss kolllllanee.

_MG_9925.JPG

 

Kuna seekord vaid katsetasime, siis hetkel meie uusi maitseid veel osta ei saa, aga varsti-varsti, hiljemalt aprilli esimese nädala lõpus (8.04.) on võimalik neid ka meilt osta. Enne seda korjame aga arvatavasti kokku testgrupi (võib-olla ka mitu), kes hakkavad meie uusi maitseid proovima ja hindama. Grupi koosseis on veel otsustamisel.

-JÄTSU (Benedikte)

 

 

 

Leave a comment